Hoe werkt de anti-inbraak-verlichting?

Anti-inbraak-verlichting boven ramen en deuren plaatsen, helpt voorkomen dat er bij u wordt ingebroken. De inbreker wordt op korte afstand gedetecteerd waardoor de inbreker totaal verrast wordt door felle lichtflitsen. In het donker wordt de inbreker door de korte felle lichtflitsen van de LED lampen totaal verblind. Aangesloten aan een alarmsysteem, kan de anti-inbraak-verlichting ook fungeren als flitser wanneer het alarm afgaat.

                                          

Verjaag inbrekers voordat ze schade aanrichten 

Bekijk de animatie hiernaast hoe dat in z'n werk gaat.

Het licht- donker effect immobiliseert de inbreker, hij wordt letterlijk verblind. Tegelijkertijd valt het felle knipperende licht op in de buurt en schrikt het de inbreker af omdat hij plots in het felle licht staat. De inbreker zal er snel vandoor gaan. Mocht u uw huis beveiligen met beveiligingscamera's, dan zorgt de anti-inbraak-verlichting voor een betere beeldkwaliteit waardoor inbrekers sneller herkend zullen worden.

                                                            

Compact en robuust

Door het kleine formaat(b 150mm, h 30mm, d 26mm) en het robuuste armatuur, is het voor een inbreker nagenoeg onmogelijk de anti-inbraak-verlichting uit te schakelen door het kapot te slaan of af te dekken. Dit maakt de anti-inbraak-verlichting ook heel geschikt als flitser voor alarm installaties. 

 

Buren

Een verkeerd gemonteerde anti-inbraak-verlichting kan overlast veroorzaken bij de buren. Let u er bij het monteren op dat de anti-inbraak-verlichting niet onnodig op het terrein van de buren schijnt.