Welk type past bij uw situatie?

 

We hebben de anti-inbraak-verlichting met verschillende functies op de markt gebracht. 
De anti-inbraak-verlichting is voor elke functie hetzelfde en is snel en eenvoudig te monteren. De anti-inbraak-verlichting wordt door middel van een licht sensor actief zodra het donker wordt.

Buiten de onderstaande functie zijn er diverse mogelijkheden om de inbraak verlichting te schakelen, bijvoorbeeld met een schootschakelaar, een schakelaar bij de deur of via een alarmsysteem. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

                                                                                                  

Raam functie                      

Deze is, wanneer aangesloten, altijd actief en kan niet in- of uitgeschakeld worden. Dit systeem is ideaal voor openslaande ramen en afgesloten deuren. Zodra het donker wordt, schakelt de anti-inbraak-verlichting in en als het weer licht wordt weer uit. Hiermee kan u er zonder zorgen vanuit gaan dat uw ramen en deuren te allen tijden beveiligd zijn. U heeft er verder geen omkijken meer naar. 

 

Deur functie

Deze werkt hetzelfde als de raam uitvoering met het grote verschil dat deze anti-inbraak-verlichting een tijdvertraging heeft, zodat u tijd heeft om de deur te openen. In deze tijd wordt u gedetecteerd en zal de verlichting zachtjes aan gaan zodat u tijd heeft om naar binnen te gaan. Deze functie is zeer geschikt voor de achterdeur of een terrasdeur. 

 

Alarmsysteem functie

Deze uitvoering wordt speciaal geprogrammeerd om aangesloten te worden op een alarmsysteem. De anti-inbraak-verlichting wordt door het alarmsysteem in- of uitgeschakeld. De anti-inbraak-verlichting meld aan het alarmsysteem wanneer de sensor geactiveerd is geweest. De anti-inbraak-verlichting kan door het alarmsysteem gebruikt worden als flitser wanneer het alarm geactiveerd wordt.

 

Vandalisme

De anti-inbraak-verlichting is ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld vandalen of hangjongeren af te schrikken. Met anti-inbraak-verlichting houdt u alle ongewenste personen weg bij uw huis of bedrijf. 

 

Montage

De anti-inbraak-verlichting wordt met 2 schroeven vlak boven de deur of het raam bevestigd. Bij het raam model wordt de kabel achter de anti-inbraak-verlichting door de muur naar binnen gevoerd. Daar wordt de kabel aan de netadapter bevestigd. 

 

Vandalisme bestendig

De anti-inbraak-verlichting en de anti-vandalisme-verlichting wordt met de grootste zorg geproduceerd in Nederland en is in kunststof gegoten waardoor ze extreem slag- en stootvast zijn. Door het kleine formaat is de verlichting bij normaal gebruik praktisch niet uit te schakelen.